Futbol

Salgado considera que el Reial Madrid guanyarà la Lliga si vencen en tots els partits de casa

Els resultats de la jornada de diumenge han aclarit un panorama que obria alguns dubtes després de l'empat que va aconseguir l'equip de Schuster dissabte a l'Ono Estadi. El Reial Madrid ha celebrat dos actes institucionals on Ramón Calderón ha evitat analitzar la situació a la Lliga, però sí que n'ha parlat un dels capitans, Míchel Salgado, que té coll avall la consecució de la lliga. A l'equip blanc, Salgado considera que aconseguiran el títol de Lliga si guanyen els partits de casa.

Actualitzat

Míchel Salgado ha dit aquestes paraules durant la col·locació de la primera pedra de la residència de jugadors del planter, on s'ha constatat l'ambient de confiança en tots els estaments del Madrid i on no ha passat inadvertida la presència de Schuster. L'alemany havia evitat acudir a altres actes institucionals organitzats pel club, però hi ha assistit i fins i tot se l'ha vist conversar durant uns minuts amb Mijatovic.

Malgrat que s'entesti a concedir oportunitats als seus màxims rivals, els regals del Vila-real i el Barça aquest cap de setmana deixen el Madrid com a ferm candidat al títol. A set punts de castellonencs i catalans, els blancs saben que, per molt que ensopeguin, cap dels seus perseguidors sembla donar mostres de voler lluitar pel títol. Per això, i encara que el president Ramón Calderon mesuri amb prudència les seves paraules, alguns jugadors com Míchel Salgado reconeixen que els estan entregant la Lliga i en safata. A falta de set jornades, el Madrid té mig títol al sac.

Anar al contingut