Madrid

Salgado assegura que Zapatero no està "sol" i que està treballant "molt" per superar la crisi econòmica

La vicepresidenta econòmica del govern espanyol ha sortit al pas de les crítiques del PP, i ha defensat el líder de l'executiu. Segons Salgado, la màxima prioritat del govern és sortir de la crisi, i tots estan treballant "molt" per aconseguir-ho. I també ha negat que Zapatero es trobi "sol", tal com ha assegurat la dirigent popular María Dolores de Cospedal, atesa la falta de suports polítics al Congrés i el desentendre's d'exdirigents del partit com Jordi Sevilla i Pedro Solbes, el qual recentment ha abandonat la cambra baixa. A part d'aquestes crítiques, el govern espanyol també ha hagut de contestar la del president de la CECA (la Confederació Espanyola de Caixes d'Estalvis), que reclama un avançament electoral per la mala gestió de la política econòmica. El govern no vol ni sentir a parlar d'aquesta opció, i ha defensat la seva manera de treballar.

Actualitzat
"La nostra feina consisteix a prendre decisions, i a vegades són impopulars, però això no vol dir que estiguem sols", ha sentenciat Elena Salgado. La vicepresidenta ha hagut de fer d'escut després de l'allau de crítiques que ha rebut el govern per les males previsions econòmiques, la impopularitat de la seva mesura d'apujar els impostos i per la demanda del president de la CECA d'avançar les eleccions per la mala gestió del govern.

Salgado ha dit que la prioritat de l'executiu és crear ocupació, ajudar les persones necessitades i fer-ho "tots, amb el president al capdavant". D'aquesta manera ha volgut donar una imatge d'unitat després que Pedro Solbes abandonés el seu escó just abans de votar els pressupostos de l'any que ve. Pel que fa a la possibilitat d'un avançament electoral, que el PP s'ha afanyat a beneir, Salgado ha dit que no entra en els plans del govern cap opció semblant.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut