Els missatges de Rubalcaba al seu Twitter.
Els missatges de Rubalcaba al seu Twitter.
Madrid

Rubalcaba: "Vam obligar el govern a rectificar amb els 400 euros, però ho ha fet a mitges i castigant els joves"

El líder del PSOE ha dit des del seu Twitter: "Vam obligar el govern a rectificar amb els 400 euros, però ho ha fet a mitges i castigant els joves". Cayo Lara, en canvi, acusa el govern espanyol d'exercir l'odi cap als més humils amb la reforma del mercat de lloguer.

RedaccióActualitzat
Els canvis que ha aprovat el Consell de Ministres en les ajudes de 400 euros per als aturats sense prestació i en el mercat de lloguer no han agradat gens a l'oposició. El líder del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha criticat des del seu Twitter com s'ha fet el Pla Prepara i ha sentenciat que el programa castiga els joves. "Vam obligar el govern a rectificar amb els 400 euros, però ho ha fet a mitges i castigant els joves. RbCb #Salvemos400e", ha dit Rubalcaba en una primera piulada. Ara bé, en una segona, el líder socialista ha afegit: "Continuarem pressionant perquè els 400 euros els rebin tots els que ho necessitin i el programa es mantingui mentre duri la crisi".

La seva companya de files, la vicesecretària general dels socialistes, Elena Valenciano, per la seva banda, ha avisat que s'estan perjudicant, un cop més, els ciutadans amb menys recursos i no s'ha estalviat cap crítica cap a l'executiu de Mariano Rajoy. "És un govern que demostra una eficàcia nul·la en la gestió de la crisi i una sensibilitat zero amb les persones que més la pateixen. Això ha quedat demostrat", ha sentenciat Valenciano. A més, ha dit, es tracta "d'un govern enfrontat a tots; també entre si".

Des d'Esquerra Unida, Cayo Lara s'ha mostrat molt crític amb la reforma del mercat de lloguer que agilita els desnonaments per impagament, fins al punt d'acusar el govern espanyol d'exercir l'odi cap als més humils.
Anar al contingut