Actualitat blaugrana

Ronaldinho, sancionat amb un partit, es perdrà el derbi entre el Barça i l'Espanyol

La vermella directa que Ronaldinho va veure dissabte en el partit contra el Getafe li costarà un partit de sanció. Aquesta ha estat la resolució feta pública pel Comitè de Competició. La sanció es pot considerar fins a cert punt benèvola, però ara està per veure què farà el Barça. El club blaugrana es podria plantejar la possibilitat de presentar recurs per mirar d'aconseguir una suspensió cautelar de la sanció. D'aquesta manera es podria buscar que Ronaldinho pogués jugar contra l'Espanyol i complís el càstig en l'últim partit de Lliga contra el Nàstic.

Actualitzat

El Comitè de Competició ha sancionat Ronaldinho amb un partit de suspensió per la targeta vermella que Pérez Burrull va mostrar al brasiler durant el Barça-Getafe. El Comitè disciplinari ha argumentat que Ronaldinho es va comportar de manera violenta. El Barça havia presentat al·legacions a l'acta i havia aportat material videogràfic. El comitè ha acceptat parcialment les al·legacions presentades pel club blaugrana. Contra aquesta sanció el Barça pot presentar recurs davant el Comité d'Apel·lació i, en cas de ser necessari, demanar la suspensió cautelar de la sanció davant el Comitè espanyol de Disciplina Esportiva.

Valdés creu que l'aturada per les seleccions no beneficia ningú

Víctor Valdés considera que l'aturada de la Lliga pels partits de seleccions no beneficia ningú, ni el Madrid ni el Barça, perquè es perd el ritme de competició. Valdés està convençut que la bona imatge i les victòries contra l'Atlètic de Madrid i el Getafe els donen moral per les dues finals que queden, però admet que ho tenen difícil perquè s'han d'esperar que el Madrid punxi.

La plantilla del Barça s'ha entrenat avui amb només 8 jugadors del primer equip, perquè n'hi ha 13 amb les seleccions. Fins a 10 joves del planter s'han entrenat avui pensant en el partit de dijous de la Copa Catalunya contra el Nàstic. Es tracta dels defenses del Barça B Marc Valiente i Olmo, els migcampistes Marc Crosas, Lluís Sastre, Andrea Orlandi, i els davanters Giovani dos Santos, Víctor Vázquez, Toni Calvo i Thaer Bawab. També el migcampista del Juvenil A Sergi Busquets, fill de l'exporter de la dècada dels 90, Carles Busquets.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut