Alonso ja ha manifestat que continua a Ferrari però no li falten alternatives. (Foto: Reuters)
Fórmula 1

Ron Dennis: "Alonso seria benvingut a McLaren"

El president de McLaren, Ron Dennis, ha admès que "Alonso seria benvingut a McLaren" tot i que el pilot asturià no va sortir de la millor manera possible de l'escuderia anglesa. "L'objectiu d'un equip és guanyar curses i qualsevol obstacle que hi hagi, sigui tècnic, econòmic o humà, el resols". A Anglaterra creixen els rumors que indiquen un interès de McLaren per Alonso a partir del 2015.

Actualitzat

El president de McLaren, Ron Dennis, ha admès que "Alonso seria benvingut a McLaren" tot i que el pilot asturià no va sortir de la millor manera possible de l'escuderia anglesa. "L'objectiu d'un equip és guanyar curses i qualsevol obstacle que hi hagi, sigui tècnic, econòmic o humà, el resols."

 

A Anglaterra creixen els rumors que indiquen un interès de McLaren per Alonso a partir del 2015, quan l'equip compti amb motors Honda. De tota manera, Alonso, que té contracte amb Ferrari fins al 2016, va comentar recentment la seva intenció de "complir el contracte amb Ferrari i, si és possible, ampliar-lo".

Algunes veus apunten que Alonso no vol sentir parlar de McLaren mentre hi sigui Ron Dennis, a qui responsabilitza del seu fiasco amb l'equip. Dennis, però, ja no té pes executiu en l'equip de Fórmula 1, dirigit per Martin Whitmarsh, que manté una bona relació amb l'asturià.

Anar al contingut