Rihanna rep el Video Music Awards al millor vídeo de l'any.
Rihanna rep el Video Music Awards al millor vídeo de l'any.
29 edició

Rihanna guanya el Video Music Awards al millor vídeo de l'any per "We Found Love"

Els grans triomfadors dels grans premis que atorga MTV, però, han estat els One Direction, que han rebut 3 premis, entre els quals el de millor vídeo pop i el de millor artista novell. Coldplay, Kate Perry o Beyoncé són altres dels premiats.

RedaccióActualitzat
La cantant Rihanna ha guanyat el premi al millor vídeo de l'any als guardons Video Music Awards que atorga el canal MTV, amb "We Found Love". Rihana, a més, ha donat el tret de sortida de la gala de la 29 edició dels guardons que s'ha fet a los Angeles, amb, precisament, "We Found Love" i "Cockiness (Love It)".




Els grans triomfadors de la nit, però, han estat els integrants del grup One Direction, que han rebut tres premis: el de millor vídeo pop i el de vídeo més interessant per ser compartit per "What Makes You Beautiful" i el guardó de millor artista novell.

D'aquesta manera, la "boy-band" One Direction, formada per Liam Payne, Louis Tomlinson, Niall Horan, Harry Styles i Zayn Malik, s'ha convertit en el primer grup britànic que ha debutat amb el seu primer disc situant-se en la primera posició de la llista de vendes dels Estats Units Billboard.




Les altres estatuetes més destacades han estat les del millor vídeo masculí per a Chris Brown amb "Turn Up The Music"; millor vídeo femení per a Nicky Minaj amb "Starships"; millor vídeo de rock, per a Coldplay, amb "Paradise"; millor vídeo de hip-hop, per a Drake i Lil Wayne amb "HYFR"; millor vídeo amb missatge, per a Demi Lovato, amb "Skyscraper", o millor vídeo de música electrònica, per a Calvin Harris, amb "Feel So Close".

També s'ha premiat Katy Perry, amb el guardó de millor direcció artística, per a "Wide Awake"; Chris Brown, millor coreografia, per a "Turn Up the Music"; M.I.A., millor fotografia i millor direcció, per a "Bad Girls"; Beyoncé, millor edició, per a "Countdown" i Skrillex, millors efectes visuals, per a "First of the Year (Equinox)".

A banda de Rihana, també han actuat a la gala One Direction, Green Day, Frank Ocean, Pink, Alicia Keys, Taylor Swift i Nicki Minaj.
Anar al contingut