Mare de bessons amb 64 anys
Mare de bessons amb 64 anys

Retiren la tutela dels fills a la dona que va tenir bessons amb 64 anys

Els serveis socials han "detectat indicadors de desprotecció per desemparança"

RedaccióActualitzat

Els Serveis Socials de la Junta de Castella i Lleó retiren la tutela dels seus dos fills a la dona va tenir bessons el passat mes de febrer, un nen i una nena, que van néixer en un hospital de Burgos després d'una fecundació "in vitro" als Estats Units.

Des que va donar a llum, els Serveis Socials ha fet un seguiment per conèixer les circumstàncies en què es va produir l'embaràs i el part. La gerent dels Serveis Socials de Burgos també ha explicat que volien saber com s'incorporarien els nens a la seva vida, ja que tenia un expedient obert per la seva filla gran. L'administració li va retirar la custòdia, que va tenir amb 58 anys, perquè presentava signes de desprotecció com mala higiene o aïllament.

Una dona gallega serà mare per tercera vegada als 62 anys

Ara, la Junta de Castella i Lleó li retira la tutela dels bessons perquè els serveis socials han "detectat indicadors de desprotecció per desemparança". A les darreres setmanes, en les tasques de seguiment, han arribat a la conclusió que "hi ha situacions de risc per els menors" i que precís que es trobi "en un entorn més segur en el que es tingui cura millor de les seves necessitats".

No obstant això, han advertit que la situació "podria ser reversible" i per aquest motiu treballaran en la "reunificació familiar".
 

 

Anar al contingut