Meranges

Rècord de voluntaris per netejar els boscos després de les inundacions del Pirineu

Anar de voluntaris al bosc per deixar-los en condicions i reduir els riscos d'inundacions o incendis. És el que planteja el Projecte Boscos de Muntanya, que organitza estades d'una setmana a la zones forestals de Catalunya. Aquest any han batut rècord d'inscrits.

RedaccióActualitzat
Anar de voluntaris al bosc per deixar-los en condicions i reduir els riscos d'inundacions o incendis. És el que planteja el Projecte Boscos de Muntanya, que organitza estades d'una setmana a la zones forestals de Catalunya. Aquest any, després de les inundacions al Pirineu de fa una mica més d'un mes i dels incendis de fa un any a l'Alt Empordà, ha batut el rècord de voluntaris inscrits.

Els voluntaris són fins al 4 d'agost a les muntanyes de Meranges, a la Cerdanya, per on passen abans de continuar les tasques al Pallars. Durant dos mesos, 160 voluntaris aprendran què és la gestió forestal als Pirineus, que va més enllà d'arreglar el sotabosc. El manteniment que faran inclou des d'una canalització natural per proveir d'aigua un poble fins a l'estabilització de la llera del riu amb troncs.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut