Girona

Raül Romeva i Lluís Llach defensen Junts pel Sí a Girona

Romeva ha dit que reclamen la independència de Catalunya per poder garantir la justícia social i ha assegurat que no cal amoïnar-se per les diferències dins de la formació perquè tots van junts

RedaccióActualitzat

El cap de la llista de Junts pel Sí, Raül Romeva, s'ha defensat de les crítiques que han llançat les altres formacions sobre el lideratge de Mas i la diversitat dins de la candidatura assenyalant que malgrat les diferències tothom rema en el mateix sentit i van junts. Al mateix temps, Romeva ha fet un elogi de la pluralitat, com una virtut i la raó de ser de la llista.

El cap de la llista independentista "Junts pel Sí", Raül Romeva, ha afirmat que reclamen la independència de Catalunya per poder garantir la justícia social i ha assegurat que no cal amoïnar-se per les diferències dins de la formació perquè tots van junts:

"Perquè Europa ens està veient, tot el món ens està veient i és per això que cal que nosaltres responguem malgrat les amenaces del dia si, dia també que ens estan venint. Que no deixa de ser un sentiment de por, malgrat això, nosaltres responem de manera democràtica amb allò que sabem que és la revolta dels somriures, la força de les urnes, perquè això és el que ens dona legitimitat. Això és el que ens dona credibilitat i això és el que farà que ens doni un resultat massiu a les urnes el dia 27".


Per la seva banda, la dirigent de Moviment d'Esquerres, Marina Geli, ha fet una crida a la resta de partits per sumar a partir del 28 de setembre:

"Els que no vulguin sumar-se ara que sumin després. Junts pel si és la més gran coalició preelectoral cívica que s'ha fet a Europa".

Tant Geli com Romeva han participat en l'acte de presentació de la candidatura de Junts pel Sí a Girona, al qual han assistit el conseller Santi Vila i el president de l'AMI, Carles Puigdemont, entre d'altres.

Aquest diumenge també ha estat el primer acte polític de Lluís Llach com a candidat de Junts pel Sí per Girona. Enmig d'una gran expectació el cantautor ha fet una crida als independentistes ha anar a votar el 27-S:

"Jo tinc 67 anys, tinc pressa, molta pressa i per això estic a Junts pel Sí d'una manera determinada".

"Només pels ciutadans de Catalunya. Visca Catalunya lliure!"

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut