Madrid

Rajoy es disculpa per l'absència a Brussel·les per "un refredat"

El president del PP, Mariano Rajoy, ha cancel·lat el seu viatge a Brussel·les per participar en la reunió dels líders conservadors de la UE prèvia a la cimera dels Vint-i-set. Rajoy ha disculpat la seva absència de la trobada a la capital comunitària al·legant "un refredat". La "indisposició" de Rajoy, l'endemà d'assistir a l'acte de presa de possessió de María Dolores de Cospedal com a presidenta de Castella-la Manxa a Toledo, impedirà que el líder conservador espanyol assisteixi a una trobada on també hi acudiran diversos líders europeus conservadors, com la cancellera alemanya, Angela Merkel.

Actualitzat
La crisi grega serà l'eix central de la trobada, que arriba quan Merkel i altres dirigents conservadors, com el president de la Comissió Europea, José Manuel Durao Barroso, han demanat a l'oposició conservadora grega que doni suport al programa d'austeritat de Papandreu.

En concret, Merkel ha insistit a demanar a l'oposició grega que faci un "treball constructiu" i faciliti l'aprovació la setmana que ve al Parlament del país del nou pla d'ajustament del govern socialista de Iorgos Papandreu.


Anar al contingut