Rajoy ha defensat a Mataró l'aplicació de l'article 155 a Catalunya
Rajoy ha defensat a Mataró l'aplicació de l'article 155 a Catalunya
Mataró

Rajoy: "El procés s'ha acabat i s'ha acabat malament"

El president del govern defensa que "el 155 ha deixat de ser un fantasma jurídic" i que ha servit "per respondre al caos" dels independentistes

RedaccióActualitzat

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, considera que l'article 155 de la Constitució s'està aplicant amb "total normalitat" a Catalunya i que ha servit "per respondre al caos que van generar els independentistes".

"La solució a la deriva independentista va començar amb l'aplicació de l'article 155 de la Constitució."

En un míting a Mataró, juntament amb el candidat del PP a la Generalitat, Rajoy ha assenyalat que el 155 "ha deixat ser un fantasma jurídic per convertir-se en una realitat" que ha contribuït a fer que "comenci a asserenar-se la vida política".

 

En aquest sentit, ha volgut destacar que "se celebraran eleccions normals, legals i amb garantia de neutralitat institucional". I ha assegurat que "s'ha començat a recuperar la confiança i el camí de la recuperació" econòmica.

"Ja és hora que a Catalunya es parli de coses diferents del procés. El procés s'ha acabat i s'ha acabat malament."

Rajoy ha carregat contra el PSC, sense esmentar-lo, i ha lamentat les "ocurrències" d'alguns partits, que ha contraposat amb la posició "clara i nítida" del PP, que, assegura, "tothom sap" què farà després del 21D.

Rajoy també s'ha adreçat a Carles Puigdemont per retreure-li que hagi criticat els líders de la UE arran de la seva falta de suport a Catalunya i i li ha fet la següent recomanació: "A la vida cal triar bé els enemics, perquè, si no, acabes tenint problemes."

 

ARXIVAT A:
Procés catalàArticle 155Govern empresonatIndependència
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut