Madrid

Rajoy demana a Tsipras "negociar ràpidament i complir els compromisos"

El president del govern espanyol manté que el "no" del referèndum "no és bo per als grecs ni per a Europa", però es mostra partidari de negociar

Actualitzat

El president del govern espanyol. Mariano Rajoy, s'ha alineat amb els seus homòlegs Angela Merkel i François Hollande sobre Grècia i ha defensat, com ells -en una entrevista a Telecinco-, que s'acceleri la negociació amb Grècia després del referèndum.

Després d'anunciar que creia que Grècia sortiria de l'euro si guanyava el "no", Mariano Rajoy, que aquesta tarda serà a Brussel·les per participar en la cimera de líders de l'eurozona, ha mantingut que el "no" del referèndum "no és bo per als grecs ni per a Europa", però s'ha mostrat partidari de negociar i, això sí, ha destacat que les converses s'han de fer amb rapidesa.

"Ja fa quatre mesos, massa temps, que negociem amb el govern grec. I ara el que m'agradaria a mi seria que les coses es desenvolupessin amb rapidesa. Perquè els problemes continuen aquí, el creixement a Grècia serà negatiu, quan fa uns mesos apuntava a positiu, i les coses no poden continuar així."

"Nosaltres estem disposats a donar suport a Grècia. Però Grècia i el seu govern han de complir les regles i procediments que s'han donat amb la Unió Europea", ha postil·lat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut