Toledo

Quatre treballadors morts a Guadalajara en caure en una fossa sèptica

Quatre treballadors han mort en un accident laboral a Guadalajara. Els fets han passat en una piscifactoria de la localitat d'Illana, que pertany al grup Piszolla S.L., quan els obrers han caigut en una fossa sèptica, segons ha informat la subdelegació del govern. Un equip de la policia judicial s'ha desplaçat al lloc dels fets per analitzar les causes que han pogut provocar l'accident, que ha passat cap a la una del migdia.

Actualitzat
Les quatre persones que han mort són tres homes i una dona, i han perdut la vida en una piscifactoria dedicada a la producció de truites, ubicada a la carretera que uneix les localitats d'Almoguera i Illana, a Guadalajara.

La piscifactoria pertany al grup Piszolla S.L., que té set plantes a diferents punts d'Espanya.

Segons fonts de la subdelegació del govern a la província, en el succés, que ha tingut lloc cap a les 13.15 hores, han perdut la vida un home de 58 anys, el seu fill, de 23, un altre home de 35 anys i la dona d'aquest, de 36 anys.

Fins al lloc dels fets s'ha desplaçat un equip de la policia judicial, i també l'alcalde d'Illana, Francisco Javier Pérez, acompanyat pel tinent d'alcalde del municipi, Rafael Alonso, segons han informat fonts del consistori.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut