Protestes a Milwaukee
Protestes a Milwaukee
Milwaukee

Protestes violentes a Milwaukee després que la policia ha matat un jove armat en una persecució

RedaccióActualitzat

A l'estat nord-americà de Wisconsin, una multitud ha pres els carrers de la ciutat de Milwaukee hores després que la policia va disparar mortalment, durant una persecució, a un jove de 23 anys que anava armat.

Segons les autoritats locals, els fets van passar dissabte a la nit quan dos agents van parar un cotxe amb dues persones, i els ocupants van fugir a peu. Sempre segons aquesta versió, els agents els van perseguir i van obrir foc contra un d'ells. No han aclarit si la víctima va arribar a disparar.

Després de l'incident, diversos grups de persones van sortir al carrer a protestar contra la policia.

Durant les protestes, que s'han allargat durant tota la nit, s'ha incendiat una gasolinera i un agent de policia ha estat hospitalitzat després de rebre l'impacte d'un maó al cap llençat a través de la finestra del seu cotxe.

Aquest esclat de violència ha passat en un dels barris més empobrits de Milwaukee, de població majoritàriament negra, tot i que no se sap encara si la víctima era afroamericana

La policia de Milwaukee ha fet una crida a la població perquè demanin als seus fills i filles que deixin de provocar aldarulls, tornin a casa i es pugui restablir l'ordre.

Anar al contingut