Grossa de Cap d'Any 2016
Grossa de Cap d'Any 2016
Barcelona

Posen a la venda els nous bitllets de La Grossa de Cap d'Any

Com a novetat, els usuaris podran adquirir el número desitjat des de qualsevol punt de venda

RedaccióActualitzat

Loteria de Catalunya ha iniciat aquest dimecres la distribució de bitllets per a la rifa de la Grossa de Cap d'Any 2016 que es farà el 31 de desembre. Es podran adquirir des de qualsevol dels 2.100 punts de venda habituals com quioscos, llibreries o estancs, entre d'altres, així com també des de les principals cadenes de supermercats de Catalunya com a xarxa de distribució complementària. El preu de les butlletes es manté en cinc euros.

Com a novetat, aquest any es facilitarà l'adquisició dels números desitjats, ja que els establiments comptaran amb un terminal amb la possibilitat d'imprimir els bitllets amb qualsevol dels números existents.

En la rifa hi participaran 80.000 números (entre el 00000 i el 79999) i s'emetran 85 bitllets de cadascun.

Hi haurà 5 grans premis que van des dels 20.000 euros per euro jugat, primer premi, als 500 euros per euro jugat, cinquè premi. En total es repartiran 34 milions d'euros, 32 es distribuiran en paper i 2 milions a través dels terminals i internet. D'aquesta manera, dels 6,8 milions de bitllets que es posaran en circulació, 933.310 sortiran premiats. La venda per internet no començarà fins a la tardor. A més, la Grossa torna a oferir la possibilitat d'adquirir participacions per a la rifa a totes aquelles empreses, entitats i organitzacions que ho desitgin.

En tres anys, la Grossa ha repartit 44 milions d'euros en premis i ha destinat 19,6 euros a programes socials a Catalunya.

Anar al contingut