Espanyol

Pochettino: "Hem tingut la sort que ens ha faltat en altres ocasions"

Mauricio Pochettino no s'ha mostrat especialment content a la sala de premsa d'Anoeta, tot i la victòria que acabava d'endur-se el seu equip. El tècnic argentí ha admès que la Reial "ha tingut les seves ocasions", però ha afegit que "hem tingut l'espurna de sort que ens ha faltat en altres partits" i ha dit que "són més importants els 3 punts que la mala ratxa trencada".

Actualitzat
Mauricio Pochettino ha comparegut davant dels mitjans de comunicació a Anoeta serè i relaxat, tot i els tres punts aconseguit davant la Reial Societat. El tècnic argentí ha admès que els locals "han tingut les seves ocasions", però ha afegit que "hem tingut l'espurna de sort que ens ha faltat en altres partits" i ha dit que "són més importants els 3 punts que la mala ratxa trencada".

L'Espanyol ha fet una primera part més aviat fluixa i ha patit els atacs constants de la Reial. Però Pochettino ha recordat que "a estones hem jugat bé, sobretot a la segona part, en què hem tingut més profunditat. Els canvis (Stuani i Cristian Alfonso, min 63) han activat l'equip, que ha sabut defensar-se amb solidesa en els últims minuts de les pilotes que penjava el rival".

Sergio García, Cristian Alfonso i Víctor Álvarez
han acabat el matx amb diferents molèsties físiques, però el tècnic periquito ha dit que no tenen res important.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut