Barça

Piqué és descartat per jugar el clàssic contra el Reial Madrid i no entra a la llista de convocats

El Camp Nou viurà a les 19.50 h un nou clàssic entre el Barça i el Madrid. Els blaugrana poden deixar el seu gran rival a onze punts de distància. Gerard Piqué ha estat descartat definitivament per jugar després de l'entrenament d'aquest matí i no ha entrat a la llista de 19 convocats. Leo Messi i Cristiano Ronaldo disputaran un nou duel particular d'alta volada en un Camp Nou on s'espera una jornada reivindicativa per la independència de Catalunya.

Actualitzat
El Camp Nou viurà a les 19.50 h un nou clàssic entre el Barça i el Madrid. Els blaugrana poden deixar el seu gran rival a onze punts de distància si sumen els tres punts. Gerard Piqué ha estat descartat definitivament per jugar després de l'entrenament d'aquest matí i no ha entrat a la llista de 19 convocats formada pels 17 jugadors disponibles del primer equip més Tello i Sergi Roberto, del B. Leo Messi i Cristiano Ronaldo disputaran un nou duel particular d'alta volada en un Camp Nou, on s'espera una jornada reivindicativa per la independència de Catalunya. Cap a les dues del migdia hi ha previst el dinar de directives al Liceu amb la presència dels dos presidents. Minuts abans que comenci el clàssic mosaic gegant, una gran senyera circular amb la paraula Barça. Alhora, hi ha diverses campanyes per portar l'estelada al camp i cridar independència.

Després de l'entrenament d'aquest matí, Vilanova ha decidit no comptar amb el central. Així haurà de tornar a confiar en la improvisada defensa de migcentres formada per Alex Song i Javier Mascherano. En l'entrenament d'ahir dissabte, Piqué, per primera vegada, es va entrenar amb l'equip, però ho va fer infiltrat, i tants dies d'inactivitat fan que físicament no estigui al 100%.

L'equip titular del Reial Madrid presenta una sola incògnita, ja que José Mourinho va insinuar en la roda de premsa prèvia que descarta el trivot al centre del camp, i per tant ha de decidir un lloc entre Luka Modric, Mesut Özil i Kaká en un plantejament més ofensiu.

Aquests clàssics atreuen l'atenció de tot el món i també és un gran aparador per decidir els últims vots que atorgaran la Pilota d'Or. Per tant, una cita important per a jugadors com Messi, Iniesta, Xavi o Cristiano Ronaldo. El portuguès ve de marcar 2 "hat-tricks" en els dos últims partits, i buscarà sortir vencedor del seu duel particular amb Leo Messi, que ha fet quatre assistències de gol en els dos últims partits.

El Barça, si guanya, faria el millor començament de Lliga de la història del club. Fins ara ningú no ha guanyat els set primers partits de forma consecutiva. Seria també un rècord personal inèdit per a un entrenador, que sumaria Tito Vilanova. I, a més, deixaria el Madrid a una distància d'onze punts. L'entrenador empordanès se centra a sumar una nova victòria més enllà de deixar tocat el Reial Madrid.

Ampli seguiment a TV3, Esport3 i Catalunya Ràdio

TV3, Esport3 i Catalunya Ràdio faran una àmplia cobertura de tot el que doni de si el Barça-Madrid d'aquest diumenge. Al canal Esport3 hi haurà informació continuada de les 16.45 a les 24.00. A les 18.00 hi haurà una edició de "Hat-trick Barça", amb Gerard López i Bernat Soler, que, a partir de les 18.30, s'emetrà simultàniament amb TV3. I "Efectivament", "La ràdio en colors", seguirà el partit amb Lluís Canut, els col·laboradors habituals i amb la presència de Julio Salinas com a analista. A partir del moment que s'acabi el clàssic, cap a les 21.40, TV3 i Esport3, en una nova edició de "Hat-trick Barça", oferirà un ampli resum de les jugades, amb les opinions, les rodes de premsa dels entrenadors i les intervencions dels jugadors a la zona mixta.

El clàssic Barça-Madrid també arriba a Catalunya Ràdio. El programa "Tot gira" en farà un seguiment detallat tot el cap de setmana. A tres quarts de set arrencarà "La transmissió d'en Puyal – LaTdP" i a les 23 h prendrà el relleu "El club de la mitjanit", amb Pere Escobar.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut