Barça

Piqué, Douglas i Alba són les novetats de la convocatòria de Luis Enrique per viatjar a París

El Barça viatja aquest dilluns per enfrontar-se dimarts al París Saint-Germain en la segona jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. Luis Enrique ja ha donat la convocatòria, on figuren 20 jugadors entre els quals hi ha les novetats de Piqué, Alba i Douglas. Munir i Sandro, del filial, també viatjaran amb el primer equip.

Actualitzat

El Barça viatja aquest dilluns per enfrontar-se dimarts al París Saint-Germain en la segona jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. Luis Enrique ja ha donat la convocatòria, on figuren 20 jugadors entre els quals hi ha les novetats de Piqué, Alba i Douglas. Munir i Sandro, del filial, també viatjaran amb el primer equip. Montoya i Vermaelen, en canvi, n'han quedat fora.

El F. C. Barcelona afronta una setmana amb dues cites. La primera a la Lliga de Campions amb el PSG i dissabte vinent visitant el Rayo Vallecano. El tècnic Luis Enrique ha dirigit aquest diumenge l'últim entrenament abans de viatjar on ha pogut comptar amb Rafinha, Masip, Munir i Vermaelen fent treball específic. L'equip, que viatja aquest dilluns a la capital francesa, s'entrenarà al Parc Des Princes.

La llista completa de convocats la formen els següents jugadors: Ter Stegen, Bravo, Piqué, Rakitic, Sergio, Xavi, Pedro, Iniesta, Messi, Neymar, Mascherano, Bartra, Douglas, Jordi Alba, Sergi Roberto, Adriano, Dani Alves, Mathieu, Sandro i Munir.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut