Barcelona

Pelosi rebutja des de Barcelona el boicot als Jocs Olímpics de Pequín

La presidenta de la Cambra de Representats dels Estats Units, Nancy Pelosi, ha rebutjat el boicot als Jocs Olímpics de Pequín d'aquest estiu com a resposta a la repressió del Tibet i la vulneració dels drets humans. En una visita institucional a Barcelona, Pelosi ha dit que el dalai lama li havia comunicat personalment que no estava a favor d'un boicot als Jocs i que "desfés qualsevol actitud negativa". Pelosi, en la seva estada a Barcelona, s'ha entrevistat amb l'alcalde, Jordi Hereu, i amb el president de la Generalitat, José Montilla.

Actualitzat

La presidenta de la Cambra dels Representants dels EUA ha assegurat que "adora Barcelona" i s'ha mostrat "encantada" de tornar a la capital catalana. El motiu de la visita ha estat conèixer de primera mà les polítiques públiques respecte a la independència energètica i l'escalfament global.

Pelosi ha felicitat l'alcalde Hereu per les seves polítiques a favor del transport públic i de la reducció del vehicle privat a la ciutat i ha citat "el Bicing i les zones verdes" com a exemples exitosos a imitar.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut