Pau Donés, cantant de Jarabe de Palo, a la imatge que ha publicat a Instagram
Pau Donés, cantant de Jarabe de Palo, a la imatge que ha publicat a Instagram
Barcelona

Pau Donés anuncia que té càncer de còlon i anul·la tota la gira de Jarabe de Palo

El cantant de Jarabe de Palo explica en un vídeo que va anar a l'hospital per unes molèsties a l'estómac i el van haver d'operar d'urgència

Actualitzat

El cantant de Jarabe de Palo, Pau Donés, ha anunciat que té un càncer de còlon i que fa uns dies el van operar a l'Hospital de la Vall d'Hebron. El vocalista ho ha explicat a través de les xarxes socials, on ha indicat que cancel·la tota la gira prevista per a l'Estat i Amèrica i que havia de començar el pròxim 15 de setembre.

Tant a través de Twitter com d'Instagram, Pau Donés, de 48 anys, ha indicat que en vint dies ha passat de notar "unes petites molèsties a l'estómac" a operar-se d'un càncer de colon, per un tumor maligne a l'intestí gros, i s'ha disculpat als fans "per estar uns dies desconnectat".

El missatge ve acompanyat d'un vídeo on se'l veu convalescent a l'Hospital de la Vall d'Hebron i on sona de fons la seva coneguda cançó "Depende".

"Amb el càncer, 'val més prevenir que curar' cobra tot el sentit", diu durant l'enregistrament, on fa una crida a la conscienciació i demana "estar atents".

Sense perdre el seu característic sentit de l'humor, el cantant acaba el vídeo, on apareix amb els seus companys de grup i el personal sanitari que l'ha atès, amb una broma. Una infermera l'agafa de l'orella tot renyant-lo i el torna a portar cap a l'habitació. "Aquest any no podrà ser, però l'any que ve ens veiem sobre l'escenari", ha tancat. 

Anar al contingut