Imatge d'arxiu de Pamela Anderson (Reuters)
Imatge d'arxiu de Pamela Anderson (Reuters)

Pamela Anderson: "Faig costat als catalans i el seu dret a decidir el seu futur"

La coneguda actriu i model canadenca desitja bona sort als catalans i assegura que Espanya ha actuat de forma "idiota" i ha tractat Catalunya de forma "injusta"

Actualitzat

L'actriu i model canadenca Pamela Anderson ha sortit en defensa d'un referèndum d'autodeterminació per a Catalunya. En un escrit publicat al seu web, Anderson desitja bona sort als catalans i assegura que Espanya ha actuat de forma "idiota" i ha tractat de forma "injusta" Catalunya:

 

"Crec que no és sorprenent el que ha passat, i esperem que la situació es calmi. Els catalans senten que han estat reprimits durant molt temps i que havien de fer alguna cosa. El PP és la mena de partit que treballa a partir de la provocació i que durant una dècada ha ensenyat el dit als catalans (i prèviament als bascos)."

 

Anderson apunta que si Espanya hagués permès un referèndum com el d'Escòcia potser la independència no hagués estat majoritària, però creu que el govern espanyol ha acabat fent créixer l'independentisme i augura que potser no és una mala idea:

"La pregunta és si seria un gran desastre que Catalunya fos independent. No és una mala idea si és gestiona adequadament i no com la fi del món. Crec que el futur d'Europa com a continent de nacions estat està caducat. Són el passat. M'imagino més una Europa de regions i ciutats estat."

 

La popular intèrpret confia que, de tot plegat, en surti un referèndum autoritzat i defensa que la monarquia ha demostrat que és "inútil".

"El que confio que sorgeixi de tot això a Espanya és que els catalans tinguin un referèndum com cal i l'oportunitat de decidir. I la monarquia espanyola, com ja s'ha vist recentment, ha demostrat que és totalment inútil."

 

Anderson ha fixat el tuit que enllaça amb el missatge, publicat amb una sola paraula: "Catalunya".

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Procés català
Anar al contingut