Un moment de la protesta d'Òmnium Cultural
Un moment de la protesta d'Òmnium Cultural
Hospitalet de Llobregat

Òmnium porta el procés sobiranista al Mobile World Congress

El Congrés Mundial de Mòbils també és escenari de diverses protestes i actes reivindicatius. És el cas d'Òmnium Cultural, que vol aprofitar aquest aparador d'abast internacional per fer campanya perquè Catalunya tingui un estat propi.

RedaccióActualitzat
El Congrés Mundial de Mòbils també és escenari de diverses protestes i actes reivindicatius. És el cas d'Òmnium Cultural, que vol aprofitar aquest aparador d'abast internacional per fer campanya perquè Catalunya tingui un estat propi. Un centenar de voluntaris d'aquesta entitat reparteixen a l'entrada del MWC 15.000 fulletons informatius sobre la cultura catalana i el procés sobiranista. A més, a primera hora, un tradicional ball de bastons ha amenitzat l'espera de molts congressistes.

"Volem que els visitants coneguin la nostra identitat, que sàpiguen que Catalunya és un país que busca la seva llibertat", ha assegurat Muriel Casals, presidenta de l'entitat.

Altres col·lectius, com és el cas de Comissions Obreres, s'han citat a l'arrencada del congrés per fer sentir les seves queixes. La Xarxa d'Entitats per la República Democràtica del Congo ha reclamat responsabilitat a les empreses de telefonia mòbil en l'explotació de recursos naturals.

Anar al contingut