Barcelona

Obre les portes el saló Estudia, amb tota l'oferta educativa

S'ha inaugurat a la fira de Montjuïc Estudia, la divuitena edició del Saló de l'Ensenyament. Aquest saló, que estarà obert fins diumenge amb 191 expositors, posa a l'abast dels estudiants tota l'oferta educativa universitària, de formació professional i ocupacional i d'idiomes. Com a novetat, aquest any s'hi ha incorporat l'oferta en Primària i Secundària, destinada als pares. I també hi seran presents marques comercials destinades al públic adolescent. En l'obertura del saló, el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha demanat als estudiants que tinguin en compte la demanda del mercat laboral a l'hora de triar.

Actualitzat

Entre els professionals que fan falta Huguet ha assenyalat els professors, els metges, els enginyers i els informàtics. Per facilitar això la Conselleria publicarà cada any per aquestes dates un informe sobre "la capacitat d'ocupació".

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, ha advocat perquè la Formació Professional trobi "el seu lloc, la dignitat i la seva capacitat d'atracció".


Entre l'oferta present al saló hi ha els centres de formació professional, les escoles d'idiomes i altres estudis superiors. Per camps professionals s'hi poden trobar des de les acadèmies d'estètica fins a les ofertes relacionades amb les forces de seguretat, ja siguin els Mossos d'Esquadra o l'exèrcit. En l'edició de l'any passat es va arribar als 70.000 visitants, una xifra que s'espera superar.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut