Barcelona

Neus Munté, vicepresidenta del govern en substitució de Joana Ortega

La consellera de Benestar i Família assumeix també el càrrec de portaveu de l'executiu en lloc de Francesc Homs

RedaccióActualitzat

Neus Munté, consellera de Benestar Social i Família des del desembre del 2012, assumeix a partir d'ara la vicepresidència del govern, en lloc de Joana Ortega, i també el càrrec de portaveu, que ocupava Francesc Homs.  

Neus Munté i Fernández va néixer a Barcelona fa 44 anys. És llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. També té un màster en Dret Públic i Organització Administrativa per la Universitat Pompeu Fabra. Ha treballat com a advocada a la UGT de Catalunya. Va ser membre de la Comissió Executiva Nacional de la Federació de Serveis Públics de la UGT de Catalunya, entre els anys 1996 i 1999. Ha estat Secretària d'Ocupació i Educació i Secretària de Política Institucional de la UGT de Catalunya, entre el 2004 i el 2010.

La nova vicepresidenta va ser cap de gabinet del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya entre el 1999 i el 2002. També va ser diputada al Parlament els anys 2002 i 2003. En l'última legislatura ha estat diputada, portaveu d'Ensenyament de CiU a la Cambra i presidenta de la Comissió d'Igualtat de les Persones.

És militant de CDC des del 1996, va ser secretària general adjunta de la JNC entre el 1998 i el 2000. Des de l'últim Congrés del partit, és secretària executiva de l'àmbit sectorial.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut