Bàsquet

Navarro i Tomic lideren el festival ofensiu del Barça Regal contra el CB Canàries (100-75)

El Barça Regal no ha tingut pietat del CB Canàries, cuer de la competició, i ha sumat un triomf incontestable per 100-75 al Palau. Feia gairebé dos anys que els blaugrana no arribaven a aquesta xifra en un partit de Lliga. Navarro, amb 21 punts, i Tomic, amb 19, han liderat el festival ofensiu del conjunt de Xavi Pascual.

Actualitzat
Feia gairebé dos anys, concretament des del 31 de gener del 2010 contra el Gran Canària, que el Barça Regal no arribava a la xifra de 100 punts en un partit de Lliga al Palau. Precisament ha estat un altre equip canari, el CB Canàries, qui ha rebut aquest correctiu aquest diumenge al Palau Blaugrana i ha encaixat una contundent derrota per 100 a 75.

Levi Rost, autor de 14 punts en el primer quart i amb un gran encert en el tir exterior, ha fet somiar els canaris en una gesta històrica després de deixar escapar el triomf la setmana passada contra el Reial Madrid. Però els blaugranes han anat de menys a més i no han tingut problemes per acabar esclafant el cuer de la competició, que encara no coneix la victòria després de cinc jornades, sobretot després de recuperar l'efectivitat exterior amb un 10 de 19 en triples, un 52% d'encert, un dels grans problemes del Barça en aquest inici de temporada.

La igualtat s'ha mantingut fins al descans (47-42) però en la represa, el Barça ha trencat el duel amb un parcial de 31-20 en el tercer quart que ha estat definitiu. Navarro, amb 21 punts i 8 assistències, ha recuperat les bones sensacions, i Ante Tomic, amb 19 punts i 7 rebots, la seva millor marca anotadora com a blaugrana, ha estat l'amo i senyor de la pintura. Tots dos han liderat el festival ofensiu dels homes de Xavi Pascual, que no han trobat a faltar la baixa per lesió de Pete Mickeal, i ha sumat la cinquena victòria consecutiva entre Lliga i Eurolliga.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut