Almeria

Moren quatre operaris a Almeria en desplomar-se una sitja a la cimentera on treballaven

Quatre operaris que treballaven en una cimentera la localitat de Carboneras, a Almeria, han mort en caure'ls una sitja a sobre. El cos d'un d'ells, que estava enterrat sota la runa a la planta del grup Holcim ha estat recuperat pels bombers que treballaven al lloc, segons n'ha informat un portaveu. Dels altres tres treballadors que van morir en el mateix succés, dos d'ells va morir a l'acte i un tercer quan era traslladat en helicòpter a l'Hospital de Traumatologia de Granada.

Actualitzat
Els bombers han rescatat aquesta matinada el cos del quart operari mort. L'accident es va produir dijous a la tarda a la fàbrica de la cimentera del Grup Holcim ubicada al costat de la platja del Corral, a Carboneras (Almeria), quan, per causes que encara no se saben, es va desplomar la tremuja d'una sitja de carbó d'uns 20 metres d'alçada.

Quatre operaris més que treballaven al mateix lloc han quedat ferits en l'accident. Tres han estat ingressats a l'Hospital de Torrecárdenas, dels quals un es troba en estat molt greu, mentre que el quart ferit va ser traslladat al Centre Hospitalari d'Alta Resolució del Toyo, a Almeria.
Anar al contingut