Osca

Mor una noia de 15 anys de Sabadell després de caure per un barranc a Ordesa

La menor ha mort aquesta matinada a la muntanya després de fracturar-se els dos fèmurs i patir un xoc traumàtic

RedaccióActualitzat

Una noia de quinze anys de Sabadell ha mort aquesta matinada en un accident al Canyó d'Añisclo, a Osca, al Parc d'Ordesa. La noia estava fent una travessa nocturna amb l'esplai quan, cap a les 11 de la nit, ha relliscat i ha caigut per un barranc de 15 metres a la Vall de Vio. La menor, que era membre del grup escolta Xaloc de Sabadell, hauria patit un xoc traumàtic i el trencament dels dos fèmurs.

No ha estat fins poc abans de les tres de la matinada quan la monitora del grup ha aconseguit comunicar amb la Guàrdia Civil, ja que fins llavors no tenien cobertura. Els serveis d'emergència no han pogut accedir a la zona i s'ha recomanat a l'accidentada que mengés i descansés una mica.

 

 

Un helicòpter s'ha enlairat a tres quarts de set del mati des de Benasc en direcció al lloc de l'accident. Quan ha arribat, els serveis de rescat han confirmat que la noia ja estava morta, segons ha informat el govern de l'Aragó, que ha assenyalat que la vintena de nois del grup i els tres monitors han estat evacuats en helicòpter al pavelló municipal d'Aïnsa. Tots ells estan rebent assistència psicològica arran de l'impacte emocional per la mort de la jove.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut