Gos de la raça pitbull (ACN)
Gos de la raça pitbull (ACN)
Alacant

Mor un home a Alacant per l'atac de cinc gossos de raça perillosa

Si l'autòpsia i les proves d'ADN confirmen que els gossos d'un veí són els causants de la mort, el poden acusar d'un delicte d'homicidi per imprudència

RedaccióActualitzat

Un home de 66 anys ha mort aquest dissabte després de ser presumptament atacat per cinc gossos de raça potencialment perillosa a Beniarbeig, a Alacant.

L'home anava a peu per una finca de la seva propietat quan hauria estat sorprès pels animals. La Guàrdia Civil va escorcollar la zona i, seguint la denúncia d'alguns testimonis, va localitzar una casa veïna on el propietari té cinc gossos de races mestisses pitbull i bull terrier.

Només un dels animals té xip identificatiu i l'amo no en té cap documentació, ni autorització per tenir aquestes races, ni assegurança de responsabilitat civil.

La víctima tenia mossegades per tot el cos i va morir dessagnat. Les ferides fan pensar, segons l'informe dels fets, que l'home es va intentar defensar de l'atac fins al final. Si l'autòpsia i les proves d'ADN demostren que els gossos del veí són els autors de l'atac, el propietari el poden acusar d'un delicte d'homicidi per imprudència.

La Guàrdia Civil ha informat que els 5 gossos han estat sacrificats a primera hora d'aquest dimarts a la tarda.

Anar al contingut