Sabadell

Mor el conductor d'un vehicle en un accident a Sabadell

El conductor d'un cotxe ha mort i un altre ha quedat ferit lleu en un accident de trànsit que s'ha produït quan dos cotxes han xocat frontalment al quilòmetre 2 de la carretera B-124 a Sabadell, ha informat el Servei Català de Trànsit.

RedaccióActualitzat

El conductor d'un cotxe ha mort i un altre ha quedat ferit lleu aquest dilluns en un accident de trànsit que s'ha produït quan dos cotxes han xocat frontalment al quilòmetre 2 de la carretera B-124 a Sabadell, ha informat el Servei Català de Trànsit.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís del sinistre a dos quarts de vuit del matí i la via ha quedat restringida al trànsit fins a les vuit i deu, quan s'ha obert parcialment la circulació donant pas alternatiu als vehicles. A tres quarts de nou el trànsit s'ha restablert completament.

Després de l'accident, que ha ocasionat retencions de fins a 5 quilòmetres en direcció a Sabadell i d'un quilòmetre en direcció a Castellar del Vallès, hi han intervingut quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra, tres vehicles de Bombers i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Anar al contingut