El president del govern espanyol, Pedro Sánchez

La Moncloa respon a la vaga de fam: "Tenen la protecció de l'estat de dret"

El govern espanyol diu que els independentistes tindran un "judici just" i que el poder judicial és "independent"

RedaccióActualitzat

Davant de la decisió de Jordi Sànchez i Jordi Turull de declarar-se en vaga de fam per denunciar la justícia espanyola, La Moncloa assegura que els dirigents independentistes tindran la protecció de l'estat de dret i un judici just.

La resposta del govern espanyol ha arribat pocs minuts després de la confirmació de la vaga de fam de Sànchez i Turull per part de la presó de Lledoners. El govern de Pedro Sánchez assegura que tindran "la protecció i les garanties que els ofereix l'estat de dret".

"Davant del comunicat a la direcció del centre penitenciari de Lledoners que Jordi Sànchez i Jordi Turull, diputats de Junts per Catalunya, han iniciat una vaga de fam, el govern recorda que els dirigents independentistes tenen la protecció i les garanties que els ofereix l'estat de dret."

La Moncloa diu que els presos independentistes "tindran un judici just" i que "la justícia és independent".

"Com tots els ciutadans sotmesos a la llei i protegits per les lleis, al nostre estat de dret, els dirigents independentistes tindran un judici just. El Poder Judicial és independent, i es farà justícia. Per al govern de Pedro Sánchez, la justícia és l'única que pot dictar sentències."

ARXIVAT A:
Govern empresonatVaga de famJordi SànchezJordi TurullProcés catalàJudici procésPedro SánchezPSOE
Anar al contingut