Belmonte, al podi amb Maria Vilas i Bea Gómez (EFE)
Belmonte, al podi amb Maria Vilas i Bea Gómez (EFE)
Natació

Mireia Belmonte es proclama campiona d'Espanya dels 1.500 en piscina curta en el seu retorn a l'alta competició

La badalonina, després de superar els problemes d'espatlla que la van fer renunciar als campionats del món, ha mostrat un bon estat de forma en la primera final que ha disputat als Campionats d'Espanya d'Hivern

Actualitzat

Mireia Belmonte ha guanyat els 1500 metres dels Campionats d'Espanya d'Hivern (en piscina de 25 metres) que han començat aquest divendres a Gijón, en la seva primera competició oficial després de 200 dies absent per lesió. La badalonina s'havia provat als 5 quilòmetres de la Copa Catalana de Fons del 24 d'octubre, però fins aquest divendres no havia tornat a l'alta competició.

Aquest cap de setmana Belmonte, que no competia en una piscina des del 2 de maig pels problemes a les seves espatlles que la van fer renunciar als Mundials de Kazan, també nadarà dissabte els 200 papallona, els 400 estils i els 400 lliures, i diumenge els 200 estils i els 800 lliures.

Cap dels principals nadadors de la selecció espanyola, entre els que també hi ha Jessica Vall, participarà en el Campionat d'Europa de piscina curta de la setmana vinent per prendre part a l'Amsterdam Cup (10-13 de desembre), en piscina olímpica.

L'objectiu de les figures de la natació espanyola és centrar la seva preparació en la piscina de 50 metres de cara als Jocs Olímpics de Río del 2016. El mes de març, als Campionats d'Espanya de primavera, hauran d'aconseguir les mínimes olímpiques.

Dos ors per al C. N. Sant Andreu

La barcelonina Jessica Vall ha donat al C. N. Sant Andreu el segon or en aquest primer dia de competició imposant-se en els 50 metres braça. A la sessió matinal Vall ha estat tercera en els 100 estils, prova que ha guanyat la seva companya de club Àfrica Zamorano. La jove nadadora de 17 anys ha batut el rècord d'Espanya de la seva edat.

Anar al contingut