Sant Joan Despí

Miquel Calçada serà el presentador de "La Marató de TV3" del 2007

Miquel Calçada és periodista i des del 1992 dirigeix el grup Flaix (Ràdio Flaixback i Flaix FM). La seva relació amb TVC ve de lluny, des d'aquell "Oh Bongònia!" fins a l'última edició d'"Afers exteriors". Entremig hi ha hagut "Mikimoto club", "Persones humanes", "Som i serem", "Solvència contrastada", "El capità Enciam", els especials "Drogues, te'n pots sortir" i "El mètode Larson". Abans de ser-ne el presentador únic, ja havia col·laborat en diverses edicions de "La Marató de TV3".

Actualitzat
Davant del repte, Miquel Calçada ha declarat: "Sóc una persona privilegiada per poder fer "La Marató de TV3." És un espai que transcendeix el que és un programa de televisió i la pròpia televisió. La meva feina serà senzillament que arribi a l'espectador allò que ha preparat un equip de moltíssima gent que treballa tot l'any per a aquest dia. I espero fer-ho el millor que sé!".

La Marató 2007


Aquest any, i al llarg de les més de dotze hores que dura el programa en directe, s'explicarà que les malalties cardiovasculars són la primera causa de mort a les societats occidentals, davant d'altres malalties, com el càncer. En l'edició del programa d'aquest any es mostrarà què provoca l'arteriosclerosi i quines conseqüències té, hi haurà testimonis de persones que han sobreviscut a un atac de cor i es parlarà de les arítmies i de la mort sobtada, i sobretot dels infants i dels joves que tenen alteracions genètiques al cor.

Com sempre, "La Marató" també comptarà amb la presència de personalitats rellevants de la societat catalana que ajudaran a l'hora de recaptar diners. Els professionals de TV3 també s'hi bolcaran des de primera hora del matí fins a la darrera de la nit.
Anar al contingut