Actualitat blaugrana

Milito es perdrà el partit contra el Betis per una pubàlgia i Puyol és dubte però no se'l descarta

Gabi Milito es perdrà el partit contra el Betis per una pubàlgia i, a més, ara mateix és dubte per jugar l'anada dels quarts de final de la Champions al camp del Schalke 04. En canvi, tot indica que Carles Puyol podrà jugar dissabte. Després de rebre un cop amb la selecció espanyola, el capità blaugrana ja s'ha entrenat amb els seus companys, tot i que encara no s'ha calçat les botes. A banda de Milito, s'ha absentat de la sessió Deco, Márquez, Abidal, Ronaldinho i lògicament, Messi, que continua la recuperació a l'Argentina.

Actualitzat

En la seva arribada a Barcelona, procedent de l'Argentina, els metges del Barça han confirmat que Milito té pubàlgia. L'argentí seguirà un tractament específic per intentar recuperar-se de cara al partit de dimarts contra el Schalke 04 a Gelsenkirchen.

Per la seva banda, Puyol té afectats els lligaments de la part òssia arran del cop que va rebre en l'amistós de la selecció espanyola contra Itàlia i que el va obligar a abandonar el terreny de joc al minut 17 de partit. L'evolució del de la Pobla en les properes hores marcarà si Rijkaard hi pot comptar per dissabte.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut