Actualitat blaugrana

Rijkaard es queda amb Thuram com a únic central, per les lesions de Puyol i Milito

Rijkaard no para de tenir maldecaps aquesta temporada. Aquest cop, el problema està a la defensa. La lesió de Puyol durant el partit entre Espanya i Itàlia complica molt el panorama a la defensa blaugrana, tenint en compte que Milito no va jugar amb la seva selecció per una pubàlgia. En principi, cap dels dos no podrà ser convocat contra el Betis. Si a això se li sumen les baixes de Márquez i Oleguer, la situació es complica. El tècnic holandès, ara mateix, només disposa d'un central: el francès Thuram. Els metges del club coneixeran avui l'abast de les lesions.

Actualitzat

Carles Puyol només va aguantar 16 minuts a l'Espanya-Itàlia. Una forta contusió a la tíbia, a la banda del turmell, el va deixar fora de combat. Aquesta tarda se li faran proves per determinar l'abast de la lesió. Els mateixos metges de la selecció espanyola van fer un primer diagnòstic en què es calculava que el temps de recuperació mínim era d'una setmana. Avui, el capità blaugrana ja no descarta ser a Sevilla dissabte.

Si Puyol no es recupera, Rijkaard pot tenir problemes per formar la defensa. També aquesta tarda, els metges hauran d'examinar Milito, que ahir havia de jugar a Egipte amb la seva selecció i no ho va poder fer per una pubàlgia.

Si a això hi afegim que Márquez i Oleguer estan lesionats, Rijkaard només disposa d'un central nat: Thuram. La parella a l'eix de la defensa podria ser el seu compatriota Abidal. Tots dos van jugar ahir amb França. I, pel que sembla, van acabar el partit sans i estalvis.

A quin estadi es disputarà el partit?

Veurem quina serà l'elecció de Rijkaard aquest dissabte en el partit de Lliga contra el Betis. Un enfrontament envoltat de polèmica perquè encara no està clar on s'ha de jugar. El club andalús té el camp clausurat, però vol esperar la decisió del Comitè d'Apel·lació, que s'ha de conèixer avui mateix. Ara bé, la Federació ja els ha advertit que no perdin el temps i es vagin fent a la idea que no jugaran al Ruíz de Lopera. El partit possiblement es disputarà a l'estadi de La Cartuja, de Sevilla, o al Vicente Calderón, de Madrid.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut