Actualitat blaugrana

Milers de persones acompanyen els jugadors del Barça en una nova rua festiva

Mig milió de persones van sortir als carrers de Barcelona per acompanyar la plantilla del Barça amb la Copa d'Europa des de Drassanes fins al Camp Nou. Va ser en una nova rua que va durar més de quatre hores i que va suposar una desfilada triomfal per tota la ciutat. Els seguidors blaugranes van embogir al pas dels seus herois, que en tot moment van portar molt de ritme i van estar pendents dels aficionats.

Actualitzat

Els havíem vist arribar en avió, però, com per art de màgia i com si es tractés dels Reis Mags, una hora més tard els nous reis d'Europa feien cap a Barcelona per mar a bord d'una "golondrina". El desembarcament de la Copa de les orelles grans al port, on ja s'aplegaven molts aficionats culers, va donar el tret de sortida de la rua que els blaugranes van fer sobre un camió de grans dimensions.

Calia agafar forces, perquè la passejada triomfal pels diversos carrers de la ciutat es preveia llarga i molt animada. Un dels que estaven més contents era Juliano Belletti, que es va passar bona part de la passejada tocant els timbals. Els altres brasilers de l'equip, com Ronaldinho, tampoc es van quedar curts seguint el ritme de la música. Milers de seguidors blaugranes van acompanyar el recorregut dels campions. Alguns privilegiats ho van fer des dels balcons. De mica en mica, la festa va anar pujant de to i també les celebracions i els balls dels jugadors. L'eufòria s'anava desfermant cada vegada més a mesura que avançava la rua. Van Bommel, embolcallat amb una bandera holandesa, catalana i blaugrana, també va voler demostrar les seves qualitats de ballarí. Ja era fosc quan els flamants campions d'Europa van arribar al Camp Nou per continuar la festa i allà els esperava un altre bany de multituds.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut