Barcelona

Mig miler de persones es concentren a plaça Catalunya per donar la benvinguda al rei

Onegen banderes espanyoles i pancartes a favor del monarca

Actualitzat

Mig miler de persones s'han concentrat aquesta tarda a Plaça Catalunya per donar suport a la visita de Felip VI, que viatja a Barcelona amb motiu de la inauguració del Mobile World Congress.

Els concentrats han mostrat banderes espanyoles i també missatges de suport a la Guàrdia Civil.

 

 

La concentració, l'ha organitzat la Coordinadora per Tabàrnia, una entitat que vol aplegar diverses entitats i col·lectius sorgits en suport a Tabàrnia. Els organitzadors han llegit un manifest on han volgut allunyar-se de qualsevol espai polític i han reivindicat l'espai públic que diuen, ara per ara, està conquerit per l'independentisme.

S'ha criticat que el president del Parlament, Roger Torrent, i també l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, hagin anunciat que plantaran Felip VI en la recepció oficial prèvia al sopar del Mobile.

 

 

D'altra banda, a la plaça d'Espanya s'ha concentrat un centenar de persones més que portaven senyeres i banderes espanyoles per donar la benvinguda al rei Felip VI.

Els manifestants, en un ambient festiu, han desplegat banderes i pancartes a favor del monarca. També han cridat missatges de "Viva España" i "Viva el rey" i han posat cançons de Manolo Escobar o l'himne  espanyol amb uns altaveus. Els concentrats han demanat als cotxes que passaven que els donessin suport fent sonar les botzines.

En moments puntuals alguns dels manifestants han ocupat la calçada i han creuat al mig de plaça Espanya per penjar banderes espanyoles, senyeres i globus de color vermell i groc.

Anar al contingut