Messi surt a rescatar el Barça contra el Betis al Camp Nou i deixa el títol de Lliga a tocar (4-2)

Leo Messi va tornar a sortir a rescatar el Barça. Com ja va fer contra el PSG en la Champions i contra l'Athletic a San Mamés, el crac argentí, amb dos golassos, va liderar la remuntada contra un Betis que es va avançar fins a dues ocasions al Camp Nou. Al final, victòria per 4-2, que deixa els blaugrana a només dos punts de proclamar-se campions matemàticament, tot i que ho podrien ser aquest dimecres si el Reial Madrid no guanya el Màlaga al Bernabéu.

Leo Messi va tornar a sortir a rescatar el Barça. Com ja va fer contra el PSG en la Champions i contra l'Athletic a San Mamés, el crac argentí, amb dos golassos, va liderar la remuntada contra un Betis que es va avançar fins a dues ocasions al Camp Nou. Al final, victòria per 4-2, que deixa els blaugrana a només dos punts de proclamar-se campions matemàticament, tot i que ja ho podrien ser aquest dimecres si el Reial Madrid no guanya el Màlaga al Bernabéu.

Per setè cop en els últims vuit partits, el Barça va presentar un equip titular sense Leo Messi. L'argentí, inèdit dimecres contra el Bayern, continua sense estar en plenitud de condicions, i es va tornar a asseure a la banqueta. Gairebé ni s'havia acomodat al seient quan el Betis es va avançar en el marcador. Un error en cadena del mig del camp i de la defensa blaugrana va habilitar Pabón, que va superar a plaer Pinto.

Ben pocs minuts va durar l'alegria en l'equip andalús. Iniesta va connectar amb Alexis, i el xilè va fer el gol de l'empat en el minut 8, amb una rematada en planxa. A partir d'aquí, domini d'un Barça que es podria haver avançat a l'equador del primer temps mitjançant Villa. L'asturià va desaprofitar dues ocasions claríssimes, de manera consecutiva, per aconseguir-ho. Salva Sevilla va donar la rèplica en el minut 27, però Pinto va lluir reflexos.

A l'altra porteria, Villa va tornar a desesperar el Camp Nou en fallar un gol cantat. Tello va tenir el 2-1 a tocar amb un xut potent al travesser. Però tant perdonar es paga i, en l'acció següent, Rubén Pérez va marcar l'1-2 amb un xut imparable des de fora de l'àrea. Una galleda d'aigua freda amb una única solució, l'entrada de Messi, que, un cop més, va tornar a ser providencial.

Messi lidera la remuntada

Però, en el minut 56, just abans que Messi entrés al terreny de joc per substituir-lo, Villa va fer el gol de l'empat a dos, en rematar una bona centrada d'Alves. Només tres minuts va necessitar el millor jugador del món per capgirar el marcador amb el seu gol número 45 a la Lliga, un golàs de falta directa que va clavar a l'escaire d'Adrián.

Després d'enviar una altra falta a l'escaire, Messi va certificar la victòria blaugrana en el minut 70. Combinació meravellosa entre Messi i Iniesta. Aquest últim assisteix de taló Alexis, i l'argentí acaba convertint la jugada en el seu gol número 46 en la Lliga. Amb aquesta victòria, amb doble remuntada inclosa, el Barça és a només dos punts de proclamar-se matemàticament campió de Lliga, tot i que ho podria ser dimecres que ve si el Reial Madrid no guanya el seu partit contra el Màlaga al Bernabéu.