Motociclisme

Maverick Viñales suma la cinquena 'pole' de la temporada a Moto3 a Brno

Maverick Viñales ha sumat la cinquena 'pole' de la temporada a Moto3 a Brno, al Gran Premi de la República Txeca. El català ha superat el seu gran rival pel campionant, Cortese, i Khairuddin, tercer millor temps. Viñales ha fet, amb 2.08.075, el millor temps cronometrat del cap de setmana. La resta de catalans, Àlex Rins ha fet el millor vuitè temps, Joan Oliver el 24 i Àlex Márquez, després de caure dues vegades, el divuitè.

Actualitzat
Maverick Viñales ha sumat la cinquena 'pole' de la temporada a Moto3 a Brno, al Gran Premi de la República Txeca. El català ha superat el seu gran rival pel campionant, Cortese, i Khairuddin, tercer millor temps. Viñales ha fet, amb 2.08.075, el millor temps cronometrat del cap de setmana. La resta de catalans, Àlex Rins ha fet el millor vuitè temps, Joan Oliver el 24 i Àlex Márquez, després de caure dues vegades, el divuitè. Isaac Viñales no correrà ja que a l'entrenament lliure s'ha fracturat el turmell esquerre en una caiguda.

Cinquena "pole" de l'empordanès Maverick Viñales, que ja n'acumula vuit en la seva carrera. El duel amb Cortese a la carrera d'aquest diumenge es preveu molt interessant i ajustat, la igualtat entre les motos i el pilotatge de tots dos és enorme. Només cal dir que en els últims entrenaments lliures Cortese havia estat més ràpid per un marge estret de tan sols 77 mil·lèsimes.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut