Mataró

Mataró prohibeix el bany a les platges per precaució pel vessament de gasoil

L'Ajuntament de Mataró ha prohibit el bany a les platges per precaució pel vessament de gasoil que va provocar l'enfonsament d'un vaixell dissabte. Aquest dimarts començaran els treballs per intentar reflotar l'embarcació i recuperar la part de combustible que encara queda als tancs. El vessament ha provocat una taca de gasoil d'uns 550 metres quadrats. Això, després que diumenge Salvament Marítim va aconseguir tapar la fuita de gasoil del vaixell, que es va enfonsar a dues milles de la costa. Ara, els treballs són per reflotar-lo i transportar-lo al port per començar-ne la reparació.

Actualitzat
Protecció Civil ha activat el Pla Especial d'Emergències per poder controlar el vessament de gasoil davant de la costa de Mataró. El vaixell transportava sacs de grava cap a Blanes, però es va enfonsar, per causes que encara no se saben, a prop de l'espigó. La taca té una superfície de 550 metres quadrats.

El vaixell, que treballava en unes obres a la dessalinitzadora de Blanes, té un dipòsit amb capacitat per a 1.000 litres de combustible. La tripulació, de dues persones, va ser evacuada i està sana i estàlvia.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut