Mas defensa Duran com "el polític que Catalunya necessita per lluitar pel pacte fiscal"

El candidat de CiU a les eleccions general, Josep Antoni Duran i Lleida, confirmava que Catalunya va ser la gran absent del cara cara entre Rubalcaba i Rajoy. Ho ha explicat durant la conferència del Fòrum Europa i després en el torn de preguntes.

Actualitzat
Duran ha assegurat que quan es tracta de Catalunya tots dos són iguals. "Jo no sé qui va guanyar el debat. Sé qui el va perdre. Qui el va perdre va ser la societat espanyola en general i molt particularment Catalunya. Pobra Catalunya i pobra Espanya si cau en mans d'un o l'altre."

El candidat de CiU s'ha centrat en la crisi moral i de valors que afirma hi ha al darrere de la crisi econòmica. Per sortir-ne, assegura, és necessari un renaixement ètic.

De la seva banda, el president de la Generalitat, Artur Mas, ha presentat Duran i Lleida com el polític que Catalunya necessita per lluitar pel pacte fiscal. "Qui sinó CiU i qui sinó en Duran en aquests 4 anys podran defensar un tema de país amb majúscules com serà el pacte fiscal". Mas ha volgut trencar tòpics assegurant que Duran no vol ser ministre. També ha dit que és un home de conviccions, sentit comú i prestigi.
Anar al contingut