Futbol

Martino: "No és el resultat que veníem a buscar ni el que mereixíem"

Gerardo Martino pensa que el seu equip es mereixia més que un empat en la seva visita al camp del Llevant, però la falta d'encert de cara a la porteria els ha impedit aconseguir la victòria. De totes maneres, no creu que aquest resultat tingui transcendència en el joc de l'equip.

Actualitzat

Gerardo Martino creu que l'empat al camp del Llevant s'ha donat perquè "no ha estat un bon dia de cara a la definició"; "no crec que sigui preocupant de cara al futur", ha afegit. L'entrenador del Barça creu que avui s'ha capgirat una dinàmica. "En els primers partits de Lliga guanyàvem sense jugar bé, avui ha estat exactament al contrari." De totes maneres, amb el joc mostrat pel seu equip, l'argentí està tranquil de cara a la possible transcendència d'aquest resultat. "Em preocuparia si haguéssim retrocedit en el joc, però això no ha passat."

El Barça ha tingut més ocasions en la segona part que en la primera, en la qual hi ha hagut bona circulació però poca profunditat. Martino creu que és conseqüència de l'estil de joc del seu equip, que obliga els rivals a córrer darrera seu. Quan arriba el cansament, augmenten les oportunitats. No té res a dir al fet que no s'hagin aprofitat: "Fins on jo sé, les oportunitats errades no es retreuen".

L'entrenador ha justificat l'entrada de Sergi Roberto en la segona meitat en el lloc de Cesc dient que "teníem molts jugadors en l'inici de la jugada, no necessitàvem tenir-ne més. Les característiques de Sergio Roberto són de més profunditat". Respecte al gest enfadat del migcampista a la banqueta, Martino reconeix que "no entendria que no s'hagués enfadat".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut