Torroella de Montgrí

María Bayo entusiasma el públic en la seva primera actuació al Festival de Torroella de Montgrí

La gran protagonista del Festival de Torroella de Montgrí, l'artista principal invitada, la soprano María Bayo, va fer ahir la primera de les tres actuacions programades al festival. El títol de l'acte ho deia tot: "Visca Mozart!". En un concert que va anar pujant d'intensitat a mesura que avançada, la soprano navarresa va entusiasmar el públic que omplia l'església de Torroella, en una actuació excel·lent que va culminar amb tres bisos de regal.

Actualitzat
A última hora de la tarda, María Bayo i el seu equip feien les últimes proves de so a l'església de Torroella. La forta tramuntana que bufava va fer canviar d'escenari el concert. María Bayo i la directora, Graziella Contratto, es mostraven relaxades perquè els assajos han confirmat la bona sintonia en el seu primer treball juntes.

La soprano cantava per primer cop dues àries de concert de Mozart, una d'elles en alemany. Era una de les novetats del concert de la nit. L'altra va ser poder escoltar la soprano navarresa interpretant el personatge de la comtessa de "Les noces de Fígaro", paper amb el qual debutarà d'aquí a dues temporades i que, ahir, va estrenar per al públic de Torroella. María Bayo va demostrar que és tota una experta a abordar personatges de Mozart.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut