Ral·li Dakar

Marc Coma guanya la tercera etapa del Dakar i Isidre Esteve i Carlos Sainz se situen líders

Marc Coma s'ha imposat en la tercera etapa del Ral·li Dakar, la primera que s'ha disputat en terra africana, entre les localitats marroquines de Nador i Er Rachidia. En la classificació general de motos, el primer és Isidre Esteve, que avui ha arribat tercer i que aventatja ebn 26 segons Coma. En cotxes, el nou líder és Carlos Sainz després de la primera etapa africana, guanyada per un altre Volkswagen, el de Giniel de Villiers.

Actualitzat

Coma ha avançat en 56 segons el nord-americà Chris Blais i en 2:57 Isidre Esteve, que passa a ser el líder de la prova en l'apartat de motos. El d'Oliana té tan sols 26 segons d'avantatge sobre Coma, mentre que el francès Cyril Despres, un altre dels favorits al títol, ha perdut més de 22 minuts. 

En cotxes el domini ha estat de Volkswagen. El sud-africà Giniel de Villiers s'ha imposat amb 25 segons sobre Sainz, líder de la prova. Darrere han quedat els Mitsubishi de Peterhansel (3:18), Alphand (3:42) i Masuoka (5:40). Nani Roma, que busca millorar el tercer lloc obtingut l'any passat, en la seva estrena en la modalitat de cotxes, ha perdut més de nou minuts sobre Sainz.

Anar al contingut