Un grup de música tocant dalt d'us escenari amb focus de llum.
Sona 9. Entrega de premis 2013.
Barcelona

Manuela Kant, Pantaleó i Trau són els grups de música finalistes del concurs de música Sona 9

Els tres grups de música es disputaran el primer premi del certamen el dimarts dia 11 de novembre en un concert conjunt a la Sala Apolo de Barcelona

RedaccióActualitzat

Manuela Kant, Pantaleó i Trau són els tres grups de música catalans que s'han classificat per a la gran final del concurs Sona 9, que des de fa 14 anys organitza la revista "Enderrock" juntament amb l'emissora ICat.FM i Televisió de Catalunya.

Manuela Kant és un grup de pop-folk de Barcelona, Pantaleó toca pop-rock i són de Terrassa i els Trau són una banda de pop de Sant Boi de Llobregat.

Els tres grups es disputaran el primer premi del certamen el dimarts dia 11 de novembre en un concert conjunt a la Sala Apolo de Barcelona:

Els finalistes han superat amb bona nota totes les etapes del concurs, a què s'han inscrit aquest any més de 150 bandes de música i solistes procedents d'arreu dels Països Catalans.

Premi de Sona 9

El Premi Sona 9 suposa l'enregistrament i edició d'un disc amb un productor professional, la gravació d'un videoclip i una minigira de cinc concerts remunerats en festivals del país.

Anar al contingut