Barcelona

L'únic detingut durant la càrrega policial a Barcelona es nega a declarar davant els Mossos

L'única persona que va ser detinguda durant els incidents per la càrrega policial a l'acampada de Barcelona no pensa declarar davant els Mossos d'Esquadra. La policia catalana li imputa un delicte d'atemptat a l'autoritat. El jove, que va quedar en llibertat divendres al migdia, ha anat a la comissaria de les Corts però s'ha negat a prestar-hi declaració. Diu que només parlarà davant del jutge, quan el citi.

Actualitzat
El jove va ser detingut divendres cap a les 10.30 durant l'actuació policial a la plaça de Catalunya. Segons ell, el van arrestar quatre agents dels Mossos per haver-los increpat durant la càrrega contra els acampats.

A les 14.00 hores el van posar en llibertat i aquest dissabte havia de tornar a presentar-se a la comissaria per prestar-hi declaració. El jove no hi ha volgut declarar.

Una vintena de companys del detingut s'han concentrat davant la comissaria per mostrar el seu suport i solidaritat. A més, han protagonitzat una cassolada de protesta per l'actuació de la policia catalana.
Anar al contingut