Un membre de l'equip de recerca entre les restes de l'avió (Reuters)
Un membre de l'equip de recerca entre les restes de l'avió (Reuters)
Berlín

Lufthansa reserva 279 milions d'euros per indemnitzar les famílies de les víctimes del vol de Germanwings

El grup assegurador de Lufthansa es reserva aquests fons per afrontar la despesa de les indemnitzacions pels 150 morts i el pagament derivat de la pèrdua de l'avió

RedaccióActualitzat

El consorci assegurador del grup Lufthansa, matriu de l'aerolínia Germanwings, ha reservat 300 milions de dòlars -279 milions d'euros- per indemnitzar les famílies dels passatgers del vol 4U9525, que el copilot hauria estavellat als Alps francesos fa justament una setmana. Segons el diari alemany "Handelsblatt", s'ha proveït d'aquests fons per fer front a la despesa de les indemnitzacions pels 150 morts en aquesta tragèdia aèria. Aquesta quantitat també està destinada al pagament derivat de la pèrdua de l'avió, un Airbus A320.

El director d'Operacions de Germanwings, Oliver Walter, ha confirmat a Marsella que l'aerolínia pagarà a les famílies de les víctimes "una ajuda financera ràpida" de 50.000 euros. Segons Walter, "es tracta d'una ajuda que no suposa una deducció d'altres indemnitzacions".

La Fiscalia de Marsella, encarregada d'investigar el cas, ha responsabilitzat el copilot Andreas Lubitz d'haver provocat deliberadament que l'aparell s'estavellés en una zona muntanyosa dels Alps. I ahir, la Fiscalia de Düsseldorf va informar que Lubitz va estar en tractament psiquiàtric per tendències suïcides.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut