L'UB Barça s'emporta la Lliga catalana femenina contra el Cadí La Seu

Des del primer minut de partit, l'Uni ha demostrat un nivell superior a les jugadores de Pere Martínez que tot i l'esforç han acabat cedint 86-72. La primera meitat ha estat blaugrana i al descans, les de Carme Lluveras dominaven de 22 punts de diferència (50-28). El parcial de 16-27 favorable al Cadí La Seu en el tercer quart només ha servit per ferir l'orgull de l'Uni que s'ha tornat a posar les piles. L'actuació de la pivot bosniana Razza Brcaninovic (24 punts i 13 rebots) ha estat la principal diferència entre tots dos equips.

Però hi ha vida més enllà de Brcaninovic i Laia Palau (19 punts), i Isa Sánchez (18 punts) ha aportat l'anotació des de l'exterior. En el Cadí La Seu ha destacat Sílvia Morales (19 punts). A banda de la victòria, l'equip de Carme Lluveras ha demostrat que tot i que han marxat algunes jugadores (Núria Martínez, Kedra Holland-Corn, Paula Seguí) són encara un conjunt més fort que el que va guanyar la Lliga la temporada passada. L'UB Barça sembla, a priori, que compta amb una plantilla de qualitat per afrontar amb opcions Lliga i Copa d'Europa.