Pau Escalé
"Gasss que encara queda glaaaç...!" era el lema de Pau Escalé
París

L'osonenc Pau Escalé mor en un accident durant una escalada de gel a França

Segons publica "El9nou.cat", un accident a la Gavarnia, als Alts Pirineus, va ser la causa de la mort de l'esportista osonenc de 30 anys Pau Escalé, aquest dissabte. Veí de Muntanyola, el prolífic escalador català tenia el seu principal terreny de joc en el gel francès, precisament el mateix gel que el va llançar a la fatal caiguda que ha acabat amb la seva vida. Estava en el segon llarg de "La Dame du Cirque" quan la cascada es va trencar sota seu i el va arrossegar, segons explica el diari "Denivel.com". Els seus dos companys, tot i que tenen moltes contusions, van resultar il·lesos. "Gasss, que encara queda glaaaç...!" era el seu lema.

RedaccióActualitzat
Al marge de ser molt conegut pel seu vessant esportiu, Escalé també era el gerent de l'empresa osonenca Verticat, dedicada als treballs verticals per a muntatges i neteges de façanes, entre altres.

El circ de Gavarnia forma part del massís de Mont Perdut, dins del Parc Nacional del Pirineu francès. La cascada de Gavarnia és una de les més altes de Europa, amb més de 400 metres de caiguda vertical.

Des de la pàgina que tenia a Facebook, on s'estan recollint missatges de condol, la família ha agraït les mostres d'afecte rebudes des que es va saber la tràgica notícia.

Anar al contingut