Barcelona

Localitzades empremtes de Pedro Jiménez i una factura a nom seu al pis de les dues policies assassinades

Nou revés per a Pedro Jiménez, acusat de matar dues policies en pràctiques l'any 2004. El cap de la investigació pel doble crim del barri de Bellvitge, de l'Hospitalet de Llobregat, assenyala que van trobar empremtes de l'acusat i una factura a nom seu al lloc dels fets. Ho ha dit durant la cinquena sessió del judici contra l'acusat. L'inspector dels Mossos ha descrit com van trobar els cadàvers de les dues noies quan van entrar al pis després que els bombers apaguessin l'incendi.

Actualitzat
L'inspector ha explicat el que van trobar a l'interior del pis de l'Hospitalet de Llobregat quan els bombers van aconseguir extingir l'incendi que s'hi havia declarat. Hi havia les dues noies despullades, lligades i amb signes d'haver rebut diverses ganivetades.

Allà s'hi va trobar el rastre de Pedro Jiménez, principal acusat. Segons el policia, la sivella del cinturó amb què se les va lligar tenia dues empremtes dels dits del mig i anular. A més, també es va trobar una factura de la compra d'un mòbil a nom de l'acusat.
Anar al contingut