Sant Cugat del Vallès

Lladres silenciosos roben en dues cases veïnes d'una urbanització de Sant Cugat

Dues famílies que viuen en cases adjacents a la urbanització Can Trabal de Sant Cugat del Vallès van patir dos robatoris silenciosos dijous passat a la matinada mentre dormien. Els lladres, que per ara no han estat detinguts, es van emportar un ordinador portàtil, diversos i-Pod, càmeres digitals, telèfons mòbils i uns 2.000 euros en metàl·lic. Una de les famílies no es va adonar del robatori fins l'endemà al matí, l'altra va avisar els cossos de seguretat però un error en l'adreça va fer que no hi acudís ningú.

Actualitzat
Els veïns de la primera casa assaltada no es van adonar dels fets fins l'endemà, quan van avisar la policia autonòmica. En canvi, els segons propietaris de Can Trabal afectats pel robatori, familiars dels primers, es van despertar en sonar l'alarma al primer pis. De seguida van trucar a la Policia Nacional de Sant Cugat i aquests els van dir que ells s'encarregarien de facilitar l'adreça de la casa als Mossos d'Esquadra, encarregats de la seguretat a la zona. La policia autonòmica, però, mai no va arribar. Segons la versió dels Mossos, la Policia Nacional els va donar una adreça errònia.

Al matí, quan la família de la primera casa assaltada va denunciar els fets, els Mossos van tenir coneixement del segon robatori, ja que les dues cases són veïnes.
Anar al contingut